Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
A pamietam jak przez polemike z toba wtedy jak norweski lord koks sie zachowywales z wielkiego Forum Norwegia mnie wypieprzyli, taki czarny burak bylem. jak to sie zmienia punkt widzenia w zaleznosci od punktu siedzenia. Fascynuje mnie psychologia jednnostek, dlatego mimo wszystko chcialbym cie poznac, duzo twoich wypowiedzi jest rozsadnych, ale duzo tez przemycana woda pachnie
Zgłoś wpis
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
adamkrysiak napisał:
Fascynuje mnie psychologia jednnostek...
no właśnie ja tez bo wszyscy "sraja" na tego Gabrysia (vel fioletowego) a facet jest w miare kulturalny i w brew pozorom "normalny"
Ok. moze i żebrze o pracę, moze jest nieudolny... cholera nie wiem
ale wiekszosc tematow na tym forum jest o Gabrysiu ;P
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
adamkrysiak napisał:
A pamietam jak przez polemike z toba wtedy jak norweski lord koks sie zachowywales z wielkiego Forum Norwegia mnie wypieprzyli, taki czarny burak bylem. jak to sie zmienia punkt widzenia w zaleznosci od punktu siedzenia. Fascynuje mnie psychologia jednnostek, dlatego mimo wszystko chcialbym cie poznac, duzo twoich wypowiedzi jest rozsadnych, ale duzo tez przemycana woda pachnieI nadal TAK JEST...
To Ja wami manipuluję a nie odwrotnie ,temu Przypatrz się tylko uważnie zjawisku ...
---
Jeden durnowaty Problem natury Ekonomicznej , jakiejś Marnej jednostki ...
A Ile emocji wzbudza ...
ILE Peanów NIENAWIŚCI różnego natężenia ...
Ileż sytuacji klasycznego Linczu i to nawet z udziałem takich Ikon spokoju jak Niejaka Elise .
---
Jeden problem Pracy i tego samego pseudo ogłoszenia a za chwilę będzie PÓŁ ROKU Konwersacji o bydle gównie ...
---
I tylko Trzy realne propozycje niezobowiązującej pomocy ... !
---
Z czego dwie , to czysta Kpina ...
---
PÓŁ roku walki Dziesięciu Zawziętych Kretynów z jednym tekstem tylko z nudów lekko modyfikowanym .
---
I wy wmawiacie każdemu aliensowi , że Ja jestem Dno i Szambo .
A tu proszę , namacalne dowody Hipokryzji i odwrotnego zachowania .
---
ECH
Pomimo tego wszystkiego Nadal Poszukuję Pracy w budownictwie nawet jako kierowca na ciężarówkę Dumper .
Zgłoś wpis
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Tak szczerze i kultularnie mowiac pracowales na to i to baaaaaaaaaaardzo dlugo, nie tylko tu ale i na innych forach gdzie boga probowales grac. Nie wierzsysz sprawdz przeczytaj wszystkie swoje wypowiedzi i bedziesz wiedzial dlaczego tu na ciebie pluja. Bo na forum -norwegia kiedys bogiem emigracji byles.- Zapomniales czasy swojej swietnosci?
Zgłoś wpis
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Dlatego tez ty i tobie podobni zostaja na margines spychani na tym forum dzieki swoim kretynskim postom, i dzieki bogu, moze kiedys w koncu tu faktycznie kazdy nasz rodak jakas pomoc uzyska a nie bedzie dla waszej rozrywki w zaleznosci od waszego upojenia albo upajania sie wasza doskonaloscia kopany. Co nie zmienia faktu ze pare postow ci sie udalo
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
adamkrysiak napisał:
Tak szczerze i kultularnie mowiac pracowales na to i to baaaaaaaaaaardzo dlugo, nie tylko tu ale i na innych forach gdzie boga probowales grac. Nie wierzsysz sprawdz przeczytaj wszystkie swoje wypowiedzi i bedziesz wiedzial dlaczego tu na ciebie pluja. Bo na forum -norwegia kiedys bogiem emigracji byles.- Zapomniales czasy swojej swietnosci?JAKI ty jesteś śmieszny ! . to aż dziw nad dziwy . NIGDY NIE STARAŁEM SIĘ POODSZYWAĆ POD BOGA .
nie było takiej potrzeby ...
ZA SŁABI PSYCHICZNIE LUDKOWIE ZAŚLEPIENI MAMONĄ
...
---
Ja grałem zawsze siebie ... GABRIELA Z ODROBINĄ ARCHANIOŁA ...
Taka sobie szczypta dziegciu ...!
---
O czym Ja Mogłem zapomnieć ? .
Jak te Fora , to była Moja zabawa w wolnym czasie NA TRZEŹWO , wbrew Pozorom .
---
Nawet i teraz jest to tylko i wyłącznie odskocznia od szarości dnia codziennego .
---
NIEMNIEJ
ECH
Poszukuję pracy w budowlance nawet jako kierowca ciężarówki typ Dumper .
Zgłoś wpis
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
To sobie teraz na trzezwo robote znajdz, po prostu. Dolozyles tu nie jednemu i wcale sie nie dziwie jak cie za to gnoja. Chociaz mi cie szkoda. I patrzac z marketingowego punktu widzenia czasy twojej swietnosci na forach raczej juz nie wroca, bo tej polskiej inteligencji jest coraz wiecej. Ludzi ktorzy chamstwa tolerowac nie beda
Zgłoś wpis
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
W swoim prymitywizmie i zadufaniu czesto az zalosni bjestescie, myslisz ze ilu zwolennikow tym zdobedziesz na forum gdzie ludzie faktycznie porad jakichs chca szukac i sie integrowac. Integrowac powtarzam, a twoja postawa tu jak ma sie do integracji?
Zgłoś wpis
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Gabriel: A jak ci idzie z przenoszeniem sie na poludnie Norwegii daleko od kotow?

Bo przydaloby sie zrealizowac ten eksperyment socjalny skoro twierdzisz ze jednak mozesz przybyc na wodke wysokiej jakosci czy tez jak wolisz ja nazywac "zebracza wodke".... Jednoczesnie przybeda fani strejkowego tematu.... Byc moze jeszcze adamkrysiak jako neutralny obserwator i bedzie calkiem zabawna impreza....

Ja obstawiam ze niedojdzie do zawodow MMA lecz raczej bedzie smiesznie gdy nagle wszyscy sie spotkaja w celu degustacji etanolu Coprawda znam tylko dwoch z fanow strejkowego tematu do tego niewiadomo czy jeden z nich sie "odnajdzie" lecz mam takie przeczucie ze jednak niedojdzie do zawodow MMA....
Zgłoś wpis
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Opowiem ci taka anegdote. Wynajalem pierwsze mieszkanie w norwegi i chlopaki do mnie na aprapetowke przyjechali. Wzielismy 3 litry jelcyna i sobie pilismy. I ozywiscie polska ulanska fantazja sie obudzila. Nagle dwoch z nich postanowilo sprawdziac sie w zapasach. No i sie sprawdzili w rozmoklym polu pszenicy, ze dwa ary tratujac, a norek u ktorego juz nie mieszkam do dzis z polowy mojego miasteczka wpol mi sie klania. Zero zrozumienia to tylko zwykli zapasnicy byli.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok